HGHscherm1

WEBSITE ONLINE

Op vrijdag 27 oktober jl. is de nieuwe website van het Historisch Genootschap Heerjansdam online gegaan. Met deze nieuwe website willen we u informeren over de activiteiten van het genootschap. De website is responsive, het scherm past zich aan het scherm waarmee de bezoeker de website bekijkt. Regelmatig zal de website vernieuwd worden, bv om de twee maanden komt er een nieuw fotoalbum op de site te staan. Hierin oude foto’s die passen bij het nieuwe thema. Het gemeente huis is het eerste thema, in dit fotoablum 20 foto’s van het gemeentehuis. De foto's komen uit het grote archief van Arie Gouw. Ook worden er regelmatig op de site nieuwe fragmenten geplaatst van films uit de verzameling van Max Herlaar. Wilt u op de hoogte worden gebracht middels een kort mailtje wanneer er nieuwe films of foto’s op de website zijn geplaatst? Mail dan naar webmaster.hgh@outlook.com 

HGH afsluiter

nieuwspubl

HINT VOOR DE SINT

Het is weer bijna 5 december. Drukke dagen voor Sinterklaas. Een beetje hulp kan hij daarom wel gebruiken. Daarom deze hint voor de Sint. Beste Sint, elke eerste zaterdag van de maand is Het Oude Postkantoor open, Vlasakkers 27, daar kunt u leuke, originele cadeaus kopen: boeken over de geschiedenis van Heerjansdam. Sint en al zijn hulpsinten zijn van harte welkom!

HGH afsluiter

twitter

HISTORISCH MODERN

Ook het historisch genootschap gaat met zijn tijd mee. Op 29 oktober jl. heeft het genootschap een twitteraccount aangemaakt: @HGHeerjansdam. Het genootschap is al langer actief op facebook. U kunt  vrienden worden en ons liken op facebook. Tot ziens op twitter en of facebook!

HGH afsluiter